Chateaubriand bestellen

Cow Under ✓ Chateaubriand bestellen ✓ Duurzaam Australisch rundvlees✓ Kwaliteitslabel.

Heerlijke chateaubriand kun je snel en eenvoudig online bestellen bij Cow Under. Van de ossenhaas kun je, naast chateaubriand, ook heerlijke Duitse biefstuk, tournedos of een steak tartare bereiden. Bij Cow Under verkopen wij alleen het allerbeste Australische rundvlees.

De beste chateaubriand kun je heel eenvoudig online bestellen

Wij kopen ons vlees in bij een boerderij in Australië, die zo groot is als de provincie Utrecht. De dichtstbijzijnde stad ligt 300 kilometer verderop waardoor de runderen in een schone en natuurlijke omgeving kunnen rond grazen. De 40.000 Angus runderen hebben elk ruim zes voetbalvelden aan ruimte om lekker buiten te kunnen lopen en gras te eten. Verder krijgen deze runderen geen groeihormonen toegediend en is het vlees gegarandeerd vrij van antibiotica. Via onze website koop je online super mals en sappig rundvlees. Binnenkort een etentje? Kies dan voor een lekkere chateaubriand van Cow Under die ook nog eens heel eenvoudig online te bestellen is!

Rundvlees van de familie Angus

In Australië wordt de kunst van het veehouden van generatie op generatie doorgegeven. Hierbij staat de verzorging van de runderen voorop. De runderen hebben een aangenaam leven op de boerderij. Deze duurzame manier van het produceren proef je ook echt terug in het vlees. Onze chateaubriand is gemakkelijk te bestellen ziet er daarnaast prachtig uit op een bord tijdens een chique diner.

Ons assortiment

01 Picanha

Een populair stuk vlees in Brazilië dat gesneden wordt uit het staartstuk. Uitermate geschikt voor bereiding op de barbecue.

02 Entrecote

Een premium stuk vlees gesneden van de dunne lende. Als geheel of als steaks te bereiden.

03 Ribeye

Een mals en sappig stuk vlees dat dooraderd is met vet. Als geheel of als Ribeye steaks te bereiden.

04 Ossenhaas

Het meest malse stuk vlees zonder vet. Geschikt om rauw te eten als Steak Tartare of Duitse biefstuk of te bereiden als Tournedos, Chateaubriand of Saté.

05 Flapmeat

Een veelzijdig stuk vlees dat vanwege zijn grove structuur gemakkelijk marinades en kruiden opneemt.

Direct bestellen

Zo werkt Cow Under

Kies het beste rundvlees

Geniet van de beste kwaliteit Australisch rundvlees! Selecteer via de bestelpagina onze heerlijke Picanha, Entrecote, Ribeye, Ossenhaas of Flapmeat.

Cow Under bezorgt aan huis

Het rundvlees van Cow Under wordt comfortabel bij je thuisbezorgd met een koeltransport. Bestel je vóór woensdag 12.00 uur? Dan ontvang je je bestelling nog diezelfde week. Je kunt kiezen tussen levering op donderdag of vrijdag. We bezorgen tussen 16.30 en 21.30.

Snijd zelf je vlees

Het rundvlees dat je bij Cow Under bestelt, wordt als heel stuk geleverd. Je moet het alleen zelf nog in de juiste porties snijden. Zo ben je vanaf het begin al betrokken bij het eindresultaat. Op de binnenzijde van de verpakking laten we met tips zien hoe je dat kunt doen Daarnaast kun je de instructiefilmpjes van onze slager bekijken via de QR-code op de verpakking of via deze website.

Geniet van de kwaliteit

Het rundvlees van Cow Under wordt op de boerderij in Australië met de grootste zorg vacuüm verpakt en gekoeld vervoerd naar onze koelhuizen in Rotterdam. Vervolgens wordt het per koeltransport bij je thuis bezorgd. Het rundvlees van Cow Under is dus super vers als het op je bord beland. Dat garanderen we je.

Direct bestellen

Ook interessant

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Contactgegevens