Online barbecue vlees bestellen

Cow Under ✓ Online barbecue vlees bestellen ✓ Duurzaam Australisch rundvlees ✓ Kwaliteitslabel.

Heb je aankomend weekend een feestje en wil je graag online je barbecue vlees bestellen? Bij Cow Under kan het! Wij leveren altijd de beste kwaliteit rundvlees voor een zeer voordelig tarief. Zo regel je heel eenvoudig online je vleesbestelling.

Waarom zou je nog naar de supermarkt gaan? Bij Cow Under kun je gemakkelijk online barbecue vlees bestellen

Wij spelen in op de groeiende vraag naar kwaliteitsvlees die veel mensen niet bij hun lokale supermarkt kunnen vinden. In tegenstelling tot veel supermarktvlees, krijgen onze runderen geen groeihormonen toegediend en staan ze nooit op stal. Wij geven onze runderen nooit antibiotica, waardoor ons vlees altijd eerlijk en puur van smaak blijft. Dat is wat vlees zo lekker maakt! Ook voor je barbecuevlees ben je bij Cow Under aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit vijf soorten rundvlees:

Als je online barbecue vlees wil gaan bestellen, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat het barbecuevlees ook voor het weekend in huis is. Cow Under snapt dat en zorgt er daarom voor dat, wanneer je voor woensdagmiddag 12:00 uur bestelt, jouw barbecuebestelling al op donderdag of vrijdag wordt thuisbezorgd. Bij Cow Under kun je daarom met een gerust hart online het lekkerste barbecue vlees bestellen!

Ons assortiment

01 Picanha

Een populair stuk vlees in Brazilië dat gesneden wordt uit het staartstuk. Uitermate geschikt voor bereiding op de barbecue.

02 Entrecote

Een premium stuk vlees gesneden van de dunne lende. Als geheel of als steaks te bereiden.

03 Ribeye

Een mals en sappig stuk vlees dat dooraderd is met vet. Als geheel of als Ribeye steaks te bereiden.

04 Ossenhaas

Het meest malse stuk vlees zonder vet. Geschikt om rauw te eten als Steak Tartare of Duitse biefstuk of te bereiden als Tournedos, Chateaubriand of Saté.

05 Flapmeat

Een veelzijdig stuk vlees dat vanwege zijn grove structuur gemakkelijk marinades en kruiden opneemt.

Direct bestellen

Zo werkt Cow Under

Kies het beste rundvlees

Geniet van de beste kwaliteit Australisch rundvlees! Selecteer via de bestelpagina onze heerlijke Picanha, Entrecote, Ribeye, Ossenhaas of Flapmeat.

Cow Under bezorgt aan huis

Het rundvlees van Cow Under wordt comfortabel bij je thuisbezorgd met een koeltransport. Bestel je vóór woensdag 12.00 uur? Dan ontvang je je bestelling nog diezelfde week. Je kunt kiezen tussen levering op donderdag of vrijdag. We bezorgen tussen 16.30 en 21.30.

Snijd zelf je vlees

Het rundvlees dat je bij Cow Under bestelt, wordt als heel stuk geleverd. Je moet het alleen zelf nog in de juiste porties snijden. Zo ben je vanaf het begin al betrokken bij het eindresultaat. Op de binnenzijde van de verpakking laten we met tips zien hoe je dat kunt doen Daarnaast kun je de instructiefilmpjes van onze slager bekijken via de QR-code op de verpakking of via deze website.

Geniet van de kwaliteit

Het rundvlees van Cow Under wordt op de boerderij in Australië met de grootste zorg vacuüm verpakt en gekoeld vervoerd naar onze koelhuizen in Rotterdam. Vervolgens wordt het per koeltransport bij je thuis bezorgd. Het rundvlees van Cow Under is dus super vers als het op je bord beland. Dat garanderen we je.

Direct bestellen

Ook interessant

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Contactgegevens