Picanha thuisbezorgd

Cow Under ✓ Picanha thuisbezorgd ✓ Duurzaam Australische rundvlees ✓ Kwaliteitslabel.

Bestel snel en eenvoudig online Picanha bij Cow Under en wij zorgen dat je bestelling wordt thuisbezorgd. Cow Under koopt haar vlees in bij de boerderij van de familie Angus die gevestigd is in Australië. De dichtstbijzijnde stad is ongeveer 300 kilometer verder en de dichtstbijzijnde buurman woont 36 kilometer verderop. Wat is hier het voordeel van? De koeien bevinden zich in een natuurlijke omgeving met vers gras. De familie Angus is zeer trots op hun producten en dat is niet voor niets. Het vlees smaakt in één woord geweldig! Dankzij de natuurlijke processen smaakt het vlees sappig, mals en heeft het een diepe karamelachtige smaak. Dus als je Picanha vlees thuisbezorgd wilt krijgen zit je bij Cow Under altijd goed!

Vers stuk Picanha thuisbezorgd bij Cow Under

Met Cow Under kun je een heerlijk stuk Picanha thuisbezorgd krijgen. Wat is een Picanha? De Picanha is een staartstuk. Dit vlees wordt veelvuldig gegeten in Brazilië daar wordt het bereid op een authentiek houtskool barbecue. Ook is het mogelijk om de Picanha te bereiden in de oven.

Gegarandeerd van kwaliteitsrundvlees

Tegenwoordig willen mensen alleen nog maar puur kwaliteitsrundvlees. Cow Under speelt hier goed op in door de kwaliteit van het vlees te waarborgen. Hoe doen wij dat? In Australië zijn de processen in de industrie anders dan in Europa. Daar worden in de bio-industrie geen antibioticamiddelen gebruikt wat doorgaans hier in Nederland wel normaal is. Het vlees wordt gekeurd door de MLA, zij keuren het vlees op: marmering, kleur van het vet en vlees. Wacht daarom niet langer. Bestel nu meteen de heerlijke Picanha van Cow Under, die ook nog wordt thuisbezorgd.

Ons assortiment

01 Picanha

Een populair stuk vlees in Brazilië dat gesneden wordt uit het staartstuk. Uitermate geschikt voor bereiding op de barbecue.

02 Entrecote

Een premium stuk vlees gesneden van de dunne lende. Als geheel of als steaks te bereiden.

03 Ribeye

Een mals en sappig stuk vlees dat dooraderd is met vet. Als geheel of als Ribeye steaks te bereiden.

04 Ossenhaas

Het meest malse stuk vlees zonder vet. Geschikt om rauw te eten als Steak Tartare of Duitse biefstuk of te bereiden als Tournedos, Chateaubriand of Saté.

05 Flapmeat

Een veelzijdig stuk vlees dat vanwege zijn grove structuur gemakkelijk marinades en kruiden opneemt.

Direct bestellen

Zo werkt Cow Under

Kies het beste rundvlees

Geniet van de beste kwaliteit Australisch rundvlees! Selecteer via de bestelpagina onze heerlijke Picanha, Entrecote, Ribeye, Ossenhaas of Flapmeat.

Cow Under bezorgt aan huis

Het rundvlees van Cow Under wordt comfortabel bij je thuisbezorgd met een koeltransport. Bestel je vóór woensdag 12.00 uur? Dan ontvang je je bestelling nog diezelfde week. Je kunt kiezen tussen levering op donderdag of vrijdag. We bezorgen tussen 16.30 en 21.30.

Snijd zelf je vlees

Het rundvlees dat je bij Cow Under bestelt, wordt als heel stuk geleverd. Je moet het alleen zelf nog in de juiste porties snijden. Zo ben je vanaf het begin al betrokken bij het eindresultaat. Op de binnenzijde van de verpakking laten we met tips zien hoe je dat kunt doen Daarnaast kun je de instructiefilmpjes van onze slager bekijken via de QR-code op de verpakking of via deze website.

Geniet van de kwaliteit

Het rundvlees van Cow Under wordt op de boerderij in Australië met de grootste zorg vacuüm verpakt en gekoeld vervoerd naar onze koelhuizen in Rotterdam. Vervolgens wordt het per koeltransport bij je thuis bezorgd. Het rundvlees van Cow Under is dus super vers als het op je bord beland. Dat garanderen we je.

Direct bestellen

Ook interessant

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Contactgegevens