Rundvlees thuisbezorgd

Cow Under ✓ Rundvlees thuisbezorgd ✓ Duurzaam Australisch rundvlees✓ Kwaliteitslabel.

Geen gedoe meer met het kopen van rundvlees in de supermarkt, bij Cow Under wordt je rundvlees heel eenvoudig thuisbezorgd. Bij Cow Under verkopen wij alleen de hoogste kwaliteit rundvlees, afkomstig van de Engelse Angus os. Om de kwaliteit van ons vlees te kunnen garanderen halen wij ons rundvlees rechtstreeks bij de veehouders Blair en Josie Angus in Australië. Zij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de kunst van het veehouden en hun runderen hebben daar alle ruimte om te kunnen grazen. Ze staan nooit op stal en krijgen geen groeihormonen toegediend. Daardoor krijg je bij Cow Under altijd echt en puur rundvlees geleverd en dat proef je!

Heb jij je rundvlees ook het liefst thuisbezorgd? Dat kan bij Cow Under!

Bij Cow Under kun je heel gemakkelijk je rundvlees bestellen. Via onze bestelpagina geef je aan welk steak-artikel je wilt bestellen. Het vlees wordt heel comfortabel met een koeltransport bij jou thuisbezorgd. Als je voor woensdagmiddag 12:00 uur bestelt, ontvang je de bestelling diezelfde week nog op donderdag of vrijdag tussen 16:30 en 21:30 uur. Je kunt zelf kiezen welke dag je het beste uitkomt. Wij zorgen voor het lekkerste rundvlees dat altijd heel fijn bij je wordt thuisbezorgd.

Kwalitatief rundvlees hoeft niet duur te zijn

Cow Under is verantwoordelijk voor het gehele traject van het rundvlees. Wij verzorgen alles zelf, van het vacuüm verpakken tot het gekoeld thuisbezorgen. Minder schakels en daarom betaal je bij ons altijd een heel schappelijke prijs voor je rundvlees ten opzichte van de lokale supermarkt. Het enige verschil is de kwaliteit van het rundvlees. Door de betere leefomstandigheden is de kwaliteit van ons rundvlees vele malen beter dan het rundvlees in de supermarkt. Kies daarom voor kwaliteit, kies voor het lekkere rundvlees van Cow Under!

Ons assortiment

01 Picanha

Een populair stuk vlees in Brazilië dat gesneden wordt uit het staartstuk. Uitermate geschikt voor bereiding op de barbecue.

02 Entrecote

Een premium stuk vlees gesneden van de dunne lende. Als geheel of als steaks te bereiden.

03 Ribeye

Een mals en sappig stuk vlees dat dooraderd is met vet. Als geheel of als Ribeye steaks te bereiden.

04 Ossenhaas

Het meest malse stuk vlees zonder vet. Geschikt om rauw te eten als Steak Tartare of Duitse biefstuk of te bereiden als Tournedos, Chateaubriand of Saté.

05 Flapmeat

Een veelzijdig stuk vlees dat vanwege zijn grove structuur gemakkelijk marinades en kruiden opneemt.

Direct bestellen

Zo werkt Cow Under

Kies het beste rundvlees

Geniet van de beste kwaliteit Australisch rundvlees! Selecteer via de bestelpagina onze heerlijke Picanha, Entrecote, Ribeye, Ossenhaas of Flapmeat.

Cow Under bezorgt aan huis

Het rundvlees van Cow Under wordt comfortabel bij je thuisbezorgd met een koeltransport. Bestel je vóór woensdag 12.00 uur? Dan ontvang je je bestelling nog diezelfde week. Je kunt kiezen tussen levering op donderdag of vrijdag. We bezorgen tussen 16.30 en 21.30.

Snijd zelf je vlees

Het rundvlees dat je bij Cow Under bestelt, wordt als heel stuk geleverd. Je moet het alleen zelf nog in de juiste porties snijden. Zo ben je vanaf het begin al betrokken bij het eindresultaat. Op de binnenzijde van de verpakking laten we met tips zien hoe je dat kunt doen Daarnaast kun je de instructiefilmpjes van onze slager bekijken via de QR-code op de verpakking of via deze website.

Geniet van de kwaliteit

Het rundvlees van Cow Under wordt op de boerderij in Australië met de grootste zorg vacuüm verpakt en gekoeld vervoerd naar onze koelhuizen in Rotterdam. Vervolgens wordt het per koeltransport bij je thuis bezorgd. Het rundvlees van Cow Under is dus super vers als het op je bord beland. Dat garanderen we je.

Direct bestellen

Ook interessant

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Contactgegevens