Privacy Policy

Privacy Policy - Cow Under


Cow Under respecteert de privacy van alle gebruikers van onze web shop. De persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor al het overige zullen wij deze gegevens enkel gebruiken met uw toestemming.

Cow Under gebruikt uw gegevens om u de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en om u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties aan de hand van een nieuwsbrief.
  • Als u bij Cow Under een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Cow Under zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die direct betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Cow Under, dan kunt u een e-mail sturen naar klantenservice@cowunder.nl